MijnGezondheid.net – Kennedy Apotheek – Purmerend

MijnGezondheid.net

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Samenvatting van uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Het is helaas nog niet mogelijk om aantekeningen van de huisarts of assistente tijdens het consult in te zien. U heeft de mogelijkheid om zelf uw dossier aan te vullen of bij te houden.

Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Laboratoriumuitslagen bekijken

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.

Lees hier meer over Mijngezondheid.net

Ook toegang via de app MedGemak

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Vraag bij uw zorgverlener na of de app MedGemak wordt aangeboden. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen. Lees meer

Aanmelden voor MijnGezondheid.net


Zodra u zich hebt aangemeld op het portaal van Mijn Gezondheid.net krijgt uw huisarts/apotheek hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis.
De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk en apotheek.
Lees de algemene informatie en voorwaarden goed door voordat u uw (digitale) handtekening zet. Heeft u vragen dan leggen we het u graag uit.

MedGemak app

Waarom zou u kiezen voor MedGemak?

 • Veilig en snel inloggen
 • 24/7 inzicht in uw medisch dossier
 • Eenvoudig medicatie bestellen
 • Digitale geneesmiddelen informatie raadplegen
 • Handige inneemwekker instellen
 • Bericht sturen met bijlage

Met de app MedGemak regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. De app MedGemak is een aanvulling op MijnGezondheid.net.

Zo heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Met de handige inneemwekker stelt u eenvoudig in wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen.

Stap 1: Downloaden

Download MedGemak gratis in de App-store of Google Play-Store.

Stap 2: Aanmelden MijnGezondheid.net

Heeft U al een MijnGezondheid.net account ga verder naar stap 3. Om gebruik te kunnen maken van MedGemak heeft u een MijnGezondheid.net account nodig.

Stap 3: Koppel MedGemak eenmalig aan uw MijnGezondheid.net account volgens onderstaande stappen:

 1. Log in op MijnGezondheid.Net
 2. Klik bovenin op registreer MedGemak
 3. OP uw scherm verschijnt nu uw activatiecode en geboortedatum

Stap 4: Registreer uw smartphone volgens onderstaande stappen:

 1. Klik op toestel registreren
 2. Klik op gebruikersstatistieken verzenden en accepteer de voorwaarden
 3. Voer hier uw activatiecode en geboortedatum in (zie stap 3) en registreer uw toestel

Stap 5: Pincode aanmaken

U kunt nu uw eigen pincode aanmaken waarmee u na het registreren kunt inloggen in de app MedGemak. Na de eerste keer invoeren krijgt u de vraag om de code nog eens te bevestigen. Let op! Simpele en logische pincodes, zoals bijvoorbeeld 12345 zijn niet toegestaan. U bent nu klaar om van start te gaan met MedGemak!